Over mij

Maartje WijnhovenMijn naam is Maartje Wijnhoven. Na mijn studie Farmacie in Utrecht heb ik drie jaar in het ziekenhuis in Venlo gewerkt. In 2006 ben ik orthomoleculaire therapie gaan studeren en sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk. Op dit moment ben ik de opleiding tot Heilpraktiker aan het volgen in Dusseldorf.
Daarnaast ben ik als docent verbonden aan de Stichting Educatie Atrium Innovations. Hier geef ik les aan de Opleiding Orthomoleculaire Voeding en Therapie en ik geef diverse bij- en nascholingen voor artsen en therapeuten.
Samen met Monique van der Zanden heb ik in 2010 Gezond Sapvasten opgericht. Wij bieden scholing aan voor artsen en therapeuten op het gebied van sapvasten. Bovendien hebben wij pakketten ontwikkeld waarmee mensen thuis onder begeleiding kunnen vasten. Voor meer informatie zie: www.gezondsapvasten.nl.

Rugzorgroermond

Ik werk nauw samen met het team van Rugzorg Roermond. Het team bestaat uit Glenn Langley (chiropractor), Audrey Beckers-Claessens (office manager) en Mark Lucassen (chiropractor). Voor meer informatie zie: www.rugzorgroermond.nl